In de laatste aflevering van Plankgas: 'dé B2B Automotive Podcast van Nederland' vertelt Niek Slotboom over zijn bedrijf BE-Combi. Luister hier.

Zo bepaal je jouw marketingbudget voor 2019 [Gratis budget template]

10 december 2018

Hoe bepaal je jouw marketingbudget? Waarom is het belangrijk en welke kosten zijn allemaal inbegrepen? Lees het hier en gebruik het gratis budget template!

Lees verder

Plankgas #2: Tot 5x meer laadvermogen met BE-Combi

05 december 2018

Plankgas is dé B2B Automotive Podcast van Nederland. In deze aflevering praat Karim Tazmi met Niek Slotboom van BE-Combi Group: dé laadvermogenspecialist voor B en BE voertuigen. Met innovatieve concepten bouwt BE-Combi standaard lichte bedrijfswagens om tot een BE combinatie met laadvermogens tot wel 3000kg.

Lees verder

Plankgas #1: De snelle levertijden van Mobility Centre Holland met Arjan Baars

22 november 2018

Plankgas is dé B2B Automotive Podcast van Nederland. In de eerste aflevering praat Karim Tazmi met Arjan Baars van Mobility Centre Holland over hoe zij snel voertuigen kunnen leveren voor verkoop, lease en verkoop.

Lees verder

Stage lopen bij Hablar: mijn eerste dag

06 september 2018

Dinsdag 28 augustus 2018 was het zover; de start van mijn stage bij Hablar. In dit blog vertel ik waarom ik stage ben gaan lopen bij Hablar en hoe mijn eerste stagedag is bevallen

Lees verder

Stage: Web Developer bij Hablar

09 februari 2018

Hablar is op zoek naar een student die op dit moment een MBO- of HBO-opleiding mediatechnologie volgt. Jij gaat voor klanten van Hablar website ontwikkelen, onderhouden en verbeteren. ✓ Stagevergoeding ✓ Gratis lunch ✓ Gezellig team

Lees verder