Verover je markt!

Jong en ambitieus

Hablar is opgericht door twee jonge ondernemers. Op school en tijdens bijbanen vonden we niet de uitdaging waar we naar op zoek waren. We wilden andere dingen leren en vooral méér leren. We zochten ruimte om ons eigen pad te bewandelen.

De oplossing? Gaan ondernemen! Jaap schreef zich op z’n 16e in bij de KVK, en Karim volgde na een jaar freelancen op z’n 18e. Wat begon als bijbaan, ging al snel over in fulltime werk.

Hablar biedt ons de mogelijkheid om het maximale uit onszelf te halen. Dat geeft veel voldoening, en dit gunnen wij iedereen.

Hablar-wie-zijn-we-min

Waarom kiezen voor Hablar?

Hablar-Samen-groeien-min

Samen groeien

Klein beginnen, groot winnen! We geloven heilig in lange termijn samenwerkingen. Hoe groter jij wordt, hoe beter!

Hablar-Focus-op-resultaat-min

Focus op resultaten

Marketing draait om het verkopen van producten of diensten. Gebeurt dit niet, dan doen we ons vak niet goed. Resultaten staan voorop!

Website_verkoopcijfers_verbeteren

Gespecialiseerd

We doen waar we goed in zijn; Google AdWords en buyer persona onderzoek. Heb je iets anders nodig? Waarschijnlijk kan iemand uit ons netwerk helpen.

Ons team

7 mensen en Gustav

karim_Tazmi

Karim Tazmi

Eigenaar

Karim is mede-eigenaar van Hablar, heeft Grafisch Ontwerp gestudeerd en houdt zich bezig met branding en ontwerp. Altijd op zoek naar obscure platen en rariteiten.

Jaap_van_Leent

Jaap van Leent

Eigenaar

Jaap is mede-eigenaar van Hablar en begon al op de middelbare school met ondernemen. Hij is altijd in voor een potje tennis en droomt van een wereld vol pizza.

Noah_Grootscholten

Noah Grootscholten

Manager tekstschrijvers

Noah ontfermt zich over het schrijversteam. Hij is masterstudent Applied Cognitive Psychology. In z'n vrije tijd gamet hij en speelt'ie basgitaar. Houdt van honden, maar niets tegen Gustav natuurlijk!

Julie_van_Giesen

Julie van Giesen

Tekstschrijver

Julie combineert bij Hablar een van haar favoriete bezigheden, schrijven, met werk. In haar vrije tijd leest ze graag en zingt ze de sterren van de hemel!

Bram_de_Groot

Bram de Groot

Tekstschrijver

Bram studeert Recht en Economie aan de Universiteit leiden en schrijft teksten voor Hablar.

Maximiliaan-van-Tongeren

Maximiliaan van Tongeren

Vertaler Nederlands - Duits

Max combineert zijn functie van vertaler bij Hablar met een functie als docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In zijn vrije tijd leest hij alles wat los en vast zit, is hij een fervent schaker en gaat graag op reis.

Reza Cheuk-Alam

Reza Cheuk-Alam

Tekstschrijver

Reza studeert Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In haar vrije tijd spreekt ze af met vriendinnen, luistert ze muziek en bingewatcht ze Netflix.

Max_Kruis-Voorberge

Max Kruijs Voorberge

Stagiair webdevelopment

Max studeert mediatechnologie in Rotterdam. Hij is gek van motoren, dj't en kijkt graag films.

Gustav_de_Verschrikkelijke

Gustav de Verschrikkelijke

Spirit animal

Gustav gedraagt zich als een hond, maar miauwt als een dronken matroos. De legende zegt dat hij eigenlijk een beer in vermomming is. Volg Gustav op Instagram.