Jong en ambitieus

Over Hablar

Hablar is opgericht door twee jonge ondernemers. Op school en tijdens bijbanen vonden we niet de uitdaging waar we naar op zoek waren. We wilden andere dingen leren en vooral méér leren. We zochten ruimte om ons eigen pad te bewandelen.

De oplossing? Gaan ondernemen! Jaap schreef zich op z’n 16e in bij de KVK, en Karim volgde na een jaar freelancen op z’n 18e. Wat begon als bijbaan, ging al snel over in fulltime werk.

Hablar biedt ons de mogelijkheid om het maximale uit onszelf te halen. Dat geeft veel voldoening, en dit gunnen wij iedereen. Daarom helpen we ZZP'ers via resultaatgerichte marketing bij het krijgen van meer klanten, meer omzet en meer impact.

Jaap-en-Karim-met-Pion

De geschiedenis

9 juni 2017

Webfunky gaat verder als Hablar!

¡Hola! Webfunky gaat verder onder de naam Hablar. Dit betekent 'praten'.

Webfunky-gaat-verder-als-hablar
Eerste-medewerkers-op-locatie

12 januari 2017

Eerste medewerkers op locatie

Met het nieuwe kantoor is er  ruimte voor nieuwe medewerkers! Cristal helpt als grafisch vormgever en Max bouwt websites.

1 augustus 2016

Verhuizen naar de Lloydstraat 11A

Na met plezier gewerkt te hebben op de Noordsingel, werd het tijd voor een groter kantoor. Tijdens de bezichtiging van de Schiecentrale waren we direct laaiend enthousiast!

Verhuizing-naar-lloydstraat
Eerste-grote-marketingklant

Mei 2016

Nieuwe doelgroep: MKB

Vanaf begin 2016 verbreden we onze doelgroep. Naast zelfstandigen helpen we nu ook het midden- en kleinbedrijf met marketing. Links zie je studiowerk voor een incassobureau in Rotterdam.

 

15 september 2015

Presentatie bij StartMeUp

Tijdens een netwerkevenement in het Hilton The Hague hotel geeft Jaap aan ongeveer 40 ondernemers een presentatie over lokaal zichtbaar worden in Google.

Presentatie-bij-startmeup
Oprichting-webfunky-2

15 juni 2015

Webfunky

Online Marketing Randstad en Kontrast Designs gaan samen verder onder de naam 'Webfunky'.

18 september 2014

Kontrast Designs

Omdat Karim steeds meer gaat werken, besluit ook hij een bedrijf op te richten. Hij noemt zijn bedrijf 'Kontrast Designs'. Karim en Jaap werken steeds vaker samen op het kantoor aan de Noordsingel.

Oprichting-kontrast-designs
Online-marketing-randstad-noordsingel

1 augustus 2014

Noordsingel 250

Online Marketing Randstad opent haar deuren aan de mooiste singel van Rotterdam.

19 juni 2014

Jaap en Karim

Op een warme zomerdag gaan Jaap en Karim koffie drinken in Lebkov. Karim is grafisch ontwerper en voert als freelancer opdrachten uit voor Online Marketing Randstad.

Jaap-karim-koffie-drinken
baansponsor-tennispark-overdeschie

29 april 2014

Baansponsor tennispark OverdeSchie

We worden baansponsor op tennispark OverdeSchie. Jaap ontwerpt het logo van dit tennispark en maakt regelmatig folders, posters en ander drukwerk op.

18 januari 2013

Online Marketing Randstad

Jaap gaat samen met Noah en George (vrienden van de middelbare school) naar de KVK in Rotterdam. Omdat we minderjarig waren moesten de ouders mee.

Oprichting-online-marketing-randstad

Werken bij Hablar?

Jong, ambitieus en altijd werken met plezier.